luni, 14 decembrie 2009

Va rezista PNL avansurilor codoaşei bătrâne?

Liberalii au dileme. Ce vor face după alegerile prezidenţiale? În opoziţie, vânând greşelile adversarilor, cu gândul la viitoarele alegeri locale şi parlamentare... La guvernare, conservând ceea ce au în prezent şi cu mâna în puşculiţă... Tentaţii şi pericole la tot pasul. Dacă politica s-ar supune logicii, bunului-simţ şi consecvenţei, atunci răspunsul va fi cel pe care-l va spune Crin Antonescu.

Înţeleg că în PNL s-a resuscitat tabăra lui Călin Popescu Tăriceanu, care ar mai vrea încă o dată cu Băsescu şi PDL. Să nu spui niciodată ,,imposibil,, în politică. Oricare alt membru PNL ar fi fost mai îndreptăţit decât fostul premier să accepte varianta participării la guvernare din poziţia secundă într-o formulă cu PDL. Caractere în politică? Da, de ce nu? Însă mă tem că în cazul lui Tăriceanu nu aici mai sunt semne de îndoială. Mi se pare că un individ nu poate cădea mai jos de atât. Manechinul se vrea parte din echipa condusă de ,,codoaşa bătrână,,!

Un comentariu:

Anonim spunea...

sau poate ca lui Tariceanu nu ii mai este frica de Base si stie ca ii poate rezista si ca acesta din urma nu il poate calca in picioare si daca ne gandim la faptul ca partidele exista ca sa ajunga la gurvernare eu vad indreptatit punctul de vedere a lui Tariceanu, asta nu inseamna ca sunt deacord cu el