miercuri, 13 ianuarie 2010

Nişte oameni loviţi cu adevărat de o nenorocire: CUTREMUR DEVASTATOR ÎN HAITI !

Aproape că nu te mai poţi plânge când vezi oameni loviţi cu adevărat de o nenorocire - un cutremur a devastat Haiti iar imaginile sunt cutremurătoare!



Ştirea pe agenţiile de presă: ,,Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 7 grade, s-a produs marţi seară în Haiti, în largul capitalei Port-au-Prince, anunţă Institutul american de Geofizică (USGS), iar epicentrul a fost localizat la aproximativ 15 kilometri în largul oraşului, la o adâncime de zece kilometri.
Potrivit CNN, cutremurul iniţial a fost urmat de o replică de 5,9 grade.
Surse citate de site-ul New York Daily News au declarat că mai multe clădiri, inclusiv un spital din oraşul Petitionville, s-au prăbuşit din cauza cutremurului. Numeroase persoane în stare de şoc au ieşit pe străzile din capitala Port-au-Prince.
...
Potrivit unui jurnalist al postului de televiziune Haitipal, care a intervenit prin telefon în direct din Port-au-Prince, "Palatul naţional, Ministerul Finanţelor, Ministerul Lucrărilor Publice, Ministerul Comunicaţiilor şi Culturii, Palatul Justiţiei, Şcoala Normală Superioară" s-au prăbuşit.,,

Niciun comentariu: