luni, 28 iunie 2010

Alexandru Lăzescu, şef al TVR!? Sau Ada Meseşan?

Tot mai multe surse dau ca sigură o schimbare la vârful televiziunii publice: Alexandru Lăzescu, şef al TVR. Acesta a fost nominalizat din partea Preşedinţiei României pentru noul CA al SRTV, foarte probabil urmând să fie desemnat preşedinte al CA şi director general al TVR.
Spre deosebire de predecesorul său, Lăzescu nu este membru al vreunui partid şi are o carieră profesională incontestabilă.
Pe de altă parte, nominalizarea din partea PDL a Adei Meseşan, un om de presă cu o carieră vastă, lasă deschisă competiţia pentru şefia TVR. Nici Meseşan nu a fost membru al vreunui partid, deşi a gestionat activitatea biroului de imagine al PLD şi PDL.

UPDATE: Alexandru Mihai Lăzescu, desemnat de Preşedinţie în Consiliul de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a fost validat (29.06 a.c.) de plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a ocupa funcţia de preşedinte-director general al SRTv, informează Agerpres.
În favoarea lui Lăzescu s-au pronunţat 238 de parlamentari, în condiţiile în care Opoziţia a părăsit sala. Astfel, Lăzescu a fost validat cu unanimitate de voturi.

Niciun comentariu: