sâmbătă, 14 august 2010

Secretarul general adj al PNL, amor nebun pe canapeaua lui Crin Antonescu ! :))

Mihai Bălăşescu, secretarul general adj al PNL, a fost înregistrat de amantă în timp ce i se lăuda la telefon cum a făcut el amor nebun cu o altă amantă chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu! Înregistrarea nu lasă loc de dubii: canapeaua din biroul liderului liberal a fost profanată! :))

Evident, performanţele sexuale (imaginare sau nu...) ale respectivului secretar general adjunct al partidului nu ar fi fost demne de a fi consemnate dacă acestea nu s-ar fi petrecut în biroul actualului preşedintelui PNL, Crin Antonescu. Teoretic, acelaşi biroul al Brătienilor şi al atâtor bărbaţi care au făcut istorie pentru România şi pentru Partidul Naţional Liberal. Sigur, au făcut şi sex, dar nu în birou şi nici nu se expuneau în scandaluri care puteau afecta partidul. Acest pervers Mihai Bălăşescu, de un oportunism şi de o scandaloasă lipsă de bun-simţ, nu are remuşcări în a se trânti cu amanta sub tablourile Brătienilor şi nici ezitări în a-şi flutura bărbăţia în numele lui Antonescu.

L-am remarcat pe Mihai Bălăşescu în postura de trimis al unui grup de la vârful PNL în calitate de executant docil al planului de instalare ca şef al PNL Dolj a lui Mihai Voicu, o altă tristă figură de un oportunism înfiorător (a slujit ca om de încredere sub Valeriu Stoica, Stolojan, Tăriceanu, Antonescu...). Toţi contracandidaţii lui Voicu au fost împiedicaţi să lupte cu şanse pentru poziţia dorită de Voicu - fostul preşedinte Mario Oprea a fost "convins" să nu-şi mai depună candidatura, lui Horaţiu Buzatu i s-a refuzat dreptul de a candida pe motiv că nu şi-a plătit cotizaţia deşi majoritatea membrilor PNL Dolj ştiu că fostul deputat a contribuit cu sute de milioane la visteria organizaţiei judeţene, în timp ce alţi candidaţi au fost şantajaţi şi ameninţaţi pentru a nu i se opune planului executat de Bălăşescu...

Acest Bălăşescu a acoperit dovezi clare de gestionare frauduloasă a fondurilor PNL Dolj. Încălcările de statut şi grosolăniile la adresa unor vechi membri liberali au răbufnit cu furie la alegerile PNL Dolj, care s-au transformat într-un circ orchestrat de acest obsedat sexual, Mihai Bălăşescu.

Erotismul deviant al unor figuri sinistre aciuate în PNL face deliciul presei, care contabilizează scandalurile sexuale în care sunt implicaţi din ce în ce mai des aceşti băieţi libertini.

Cum va reacţiona Crin Antonescu în faţa acestei perversiuni sexualo-politice petrecute pe canapeaua sa? Sper că va fi o reacţie de bun-simţ!

UPDATE: Pe surse, am aflat că ipochimenul obsedat sexual este menţinut în funcţie... Păi, la o adică, nu este mai uşor de controlat după această nouă pată la dosarul de cadre? :D
Câteva întrebări pentru preşedintele PNL: Domnule Antonescu, chiar sunteţi sigur de cana dvs de ceai sau de ceaşca dvs de cafea?
Dacă identificaţi pe birou nişte pete albe, uscate sau gelatinoase, nu vă întrebaţi de unde provin?
Vă amuză bancurile cu "pe canapeaua lui Antonescu"?
Cum rămâne cu apelul la bun-simţ, bordelul politic şi codoaşa de la intrare, în vreme ce, din ce mai mulţi, pun acest scandal de alcoov pe seama virilităţii prost foloste de către unii dintre colegii dvs de partid?

Niciun comentariu: