sâmbătă, 18 decembrie 2010

Cu maestrul Dan Puric - "Despre REGĂSIRE"

Maestrul Dan Puric a avut generozitatea de a-mi acorda un interviu care va fi difuzat luni (20 decembrie 2010), ora 18.00, la Oltenia 3TV Craiova. Despre REGĂSIRE...

Aşa cum m-am angajat în faţa telespectatorilor, încerc să aduc oameni cu adevărat valoroşi în cadrul emisiunii PE MÂINILE CUI ?!, cu care voi dialoga despre subiecte cu adevărat importante.

Regăsirea adevăratei identăţi şi a valorilor generate de Monarhia Românească sunt lucruri despre care Dan Puric vorbeşte pentru toţi cei care mai cred că nu este totul pierdut, că puterea credinţei învinge ticăloşia birtaşilor şi că demnitatea ne poate reda calea de la care am fost forţaţi să ne abatem.

Am realizat interviul chiar în cabina sa de la Teatrul Naţional din Bucureşti. Trebuie să-i mulţumesc colegului şi prietenului Ionuţ Şerban pentru filmarea extraordinară realizată, reuşind să arate că nu este cu nimic mai prejos decât mânuitori ai camerei de filmat de oriunde. Le mulţumesc şi prietenilor preot Marcel Selişte Răduţ şi Gheorghe Duduială care vor fi alături de mine după difuzarea în premieră a interviului cu maestrul Puric.

Cei care nu pot urmări la TV emisiunea le pot spune că, în curând, voi multiplica în multe exemplare DVD-ul (foto: grafica DVD-ului) conţinînd înregistrarea. În plus, intreviul va fi disponibil şi pe youtube !

Acest interviu vă rog să-l consideraţi un cadou, un zâmbet şi un gând frumos prilejuit şi de Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului Iisus Cristos, pe care vi le dăruiesc împreună cu maestrul Dan Puric.

Mihai Firică

INTERVIUL INTEGRAL PE YOUTUBE

Niciun comentariu: