duminică, 6 februarie 2011

Manipulări grosiere cu "sondaje"

Cât de ridicole sunt manipultările la care se dedau cele două mega-găşti politice, pe de o parte Uniunea Social Liberală - struţocălimeasca structură în fruntea cărora au fost împinşi Ponta, Antonescu şi băiatul acela al lui Dan Voiculescu - pe de alta PDL, UNPR şi UDMR - trioul care asigură majoritatea dragă Preşedintelui!

Iată cum, nişte băieţi tocmiţi să însăileze nişte "sondaje", nu fac altceva decât să arunce în ridicol demersul celor două mega-găşti , aflate mână în mână în culise, şi să ne facă să ne întrebăm dacă nu cumva soluţia este într-o altă cale de urmat. O mişcare civică sau un alt partid generat de jos în sus, dinspre societatea civilă şi nu cum s-au constituit actualele partide din parlament...

100! Nu s-au mai obosit să calculeze şi voturile pe care le-ar da cetăţenii altor partide.
Observaţi minciunea grosolană? Oricât aş dispreţui PRM, PNG, PP (Poporul de mahala al lui Diaconescu...) şi tot strâng şi acestea măcar unu la sută!
Oare PNŢCD nu va reuşi, după acordul de uniune de la Sighet, să convingă de buna-credinţă a celor care refuză să se alipească mega-găştilor?

Refuz să mă supun unor astfel de încercări rudimentare de anivela conştiinţele în încercarea de a ne înregimenta în cele două tabere. Încă de pe acum, afirm că nu mă regăsesc în cele 100 la sută procente din "sondajul" arătat mai sus.

Niciun comentariu: