marți, 1 martie 2011

O declaraţie cu tâlc rostită de Crin Antonescu

Întrebat la semnarea alianţiei PNL-PC dacă nu este deranjat de trecutul de colaborator al Securităţii al lui Dan Voiculescu, Antonescu a răspuns că îl deranjează mai puţin decât cel al lui Băsescu.
"Cred că a venit vremea să nu ne mai jucăm cu ficţiuni, să nu mai luăm de bune toate poveştile pe care fie domnul Lăzăroiu, fie domnul Cristian Preda, fie alţi filozofi ai dreptei, cu ghilimele, ni le povestesc. Eu înţeleg că domnului Cristian Preda, de pildă, sau domnului Valeriu Stoica le vine uşor să se ocupe la nesfârşit de povestea de la CNSAS a domnului Voiculescu în condiţiile în care nu au avut curaj să sufle o vorbuliţă împotriva colaboratorului Securităţii Traian Băsescu şi a altor securişti, ofiţeri cu acte în regulă din jurul lui. Dar eu nu cred că sunt condamnat, eu sau altcineva din PNL, să rămânem prizonierii acestei logici", a spus Crin Antonescu pentru Realitatea.

Declaraţia lui Antonescu a fost făcută în contextul scandalului privind trecutul celui care controlează PC şi Antenele... După 5 ani de la verdictul dat de Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), dosarul lui Dan Voiculescu "Felix" se apropie de decizia finală, care va fi luată în 3 martie. Dacă va primi un verdict final de colaborator cu Securitatea, Dan Voiculescu ar putea fi exclus din alianţa opoziţiei.

Comentarii? :D
 
Comentariile mele:
- mi-aş fi dorit ca Antonescu să se delimiteze de toţi securiştii sau foştii turnători (să fie la fel de radical ca şi în cazul Monei Muscă!)
- m-aş fi aşteptat ca Antonescu să nu-l pitule pe Voiculescu, prefăcându-se că-l dă afară din Alianţa de Centru-Dreapta PNL-PC, ci să se despartă de PC în cazul în care aceştia nu denunţau relaţia cu Felix Voiculescu...

Niciun comentariu: