luni, 13 august 2012

Cine este B. Chireac? Uite cum vorbeşte cu prietenul său D. Cocoş

Bogdan Chireac, jurnalist de care CTP şi ziariştii de la Gândul  nu au mai vrut să audă: „Am făcut armata cu Dorin Cocoş în 1980, la Slatina, mă cunosc cu el de 30 de ani”. Acest citat este preluat din Adevărul, unde puteţi citi întreaga transcriere a înregistrării. Mai jos, un pasaj relevant.

Dorin Cocoş şi Bogdan Chireac - foto Click.ro
Dorin Cocoş: F...-n gură să te fut, fii atent dacă e, fac o de asta, un autodenunţ, şi spun ţi-am dat de 10 ani, îţi dau de aia de parcări şi n-ai plătit. Asta e la foloase necuvenite.
Bogdan Chireac: Auzi, f...-n gură să te f..., auzi, de ce nu mi-ai dat de aia de parcare, nesimţitule?
Dorin Cocoş: Păi nu-ţi mai dau, dacă eşti acum suspect de DGA (n.r. Direcţia Generală Anticorupţie), procuratura, nu mai vreu să mă compromit cu tine, nu-ţi mai dau de aia de parcare.
Bogdan Chireac: Ce nenorocit eşti, mă!
Dorin Cocoş: Păi ce să fac, să mă compromit cu tine, nu vezi ce faţă de infractor ai, dacă ai ajuns să te cheme procuratura, înseamnă că nu mai mă întovărăşesc cu tine, gata.
Bogdan Chireac: Auzi, bă, când se uită cineva la tine şi să nu-mi spună mie Cocoş, zice uită-te la tine ce faţă de infractor! Bă, să-mi spună Cocoş mie, uită-te ce faţă de infractor ai! Bă, nu se poate!
Dorin Cocoş: Păi ce să fac, nu vezi că te-a chemat procuratura, nenorocitule! Nu, nu-ţi mai dau de aia de parcare mânca-ţi-aş gura ta! Compromiţi instutuţia.
Bogdan Chireac: Băi, mie mi-au dat drumul, pe tine când te-a chemat, te-au şi luat, mânca-mi-ai p...
Dorin Cocoş: Bă, eşti nebun? Păi de ce să mă ia, poate să mă ia, dacă am vreun dosar de pe vremea lui Ceauşescu când dădeam vize şi casete porno, poate de atunci. Să mă ia, că de atunci încoace nu prea mai are de ce.
Bogdan Chirieac: E o nebunie!
Dorin Cocoş: Sau când treceam cu blugii la vamă, poate de atunci din '90, dar era vama liberă.
Bogdan Chirieac: Bă, dar stupefiat am fost, mânca-ţi-aş!

Niciun comentariu: