vineri, 19 august 2016

Administratia craioveana dormiteaza in post: ce e cu pasajul suprateran? UPDATE: Alarmant - patru amortizoare seismice, montate gresit!

Ma intriga lipsa de reactie a asa-zisilor gospodari craioveni cand vine vorba de a rezolva o problema care nu se (mai) afla sub presiunea opiniei publice.
Atentie la detalii! In iarna, subiectul fisurilor aparute la un pilon al pasajului suprateran de la km 0 al Craiovei a fost intors pe toate fetele de presa si politicieni. A trecut campania, subiectul pare ingropat dar "telescoapele" stau atarnate de forma... De nu se monteaza la loc aceste doua amortizoare seismice de la pilon 7?


Administratia craioveana dormiteaza in fotoliu, la umbra unei majoritati dominatoare. La mai bine de o jumatate de an de la producerea incidentului au fost acoperite fisurile (superficiale, dupa cum au sustinut reprezentantii primariei), au fost montate de forma "telescoapele" iar circulatia tramvaielor reluata. Ori respectivele obiecte sunt inutile, ori administratia este indolenta. Aveti alte explicatii?

UPDATE: 01.09.2016 - Situatia este mai grava decat am anticipat. Colegii de la Gazeta de Sud au obtinut cateva explicatii (pe care le pun sub semnul intrebarii!) cu privire la situatia de la pasajul suprateran, din care rezulta ca lucrarea este prost facuta. Sunt nu mai putin de 4 amortizoare seismice montate gresit!Explicatiile constructorului nu se sustin logic, din cauza ca daca acel ,,telescop,, cu probleme a lucrat, cum se spune, pana acum fara sa fie cutremure inseamna ca respectivele amortizoare capteaza trepidatiile provocate de autoturisme. Altfel n-ar fi aparut crapaturi in pilonul 7. Ca situatia dureaza de mai bine de jumatate de an e alt motiv care ma ingrijoreaza, din nou atitudinea sfidatoare a autoritatilor. Ni se spune doct ca tramvaiele nu produc trepidatii? Sper ca nimeni nu inghite gogomaniile acestea, domnilor!

De ce e nevoie sa trag eu un semnal de alarma, apoi subiectul sa fie preluat de colegii din presa si abia la urma sa vina explicatiile de la Primaria Craiova? Nu se puteau da informatii publice din partea ,,gospodarilor,, de la primarie pe care sa le afle toti craiovenii?

Niciun comentariu: