vineri, 13 ianuarie 2017

Vă aştept în ARENA IDEILOR! E loc pentru oricine are ceva de spus şi idei de oferit

Emisiunea ARENA IDEILOR este un talk-show pe teme culturale, socio-economice și civice, în care ideile și argumentele sunt expuse într-un dialog cu personalități din diverse domenii. Mihai Firică, realizatorul emisiunii, propune un joc al ideilor pornind de la o temă culeasă din actualitate, marcând un eveniment sau propunând publicului întâlnirea cu un profesionist.




Emisiunea găzduită de televiziunea Alege TV din Craiova se adresează unei categorii largi de public, interesat de soluții pentru problemele cotidiene, implicat și aspirațional. Invitații emisiunii ARENA IDEILOR răspund întrebărilor într-un cadru relevant subiectului abordat ori legat de activitatea derulată sau în studio. În funcție de tema emisiunii, pot fi invitați simultan doi parteneri de dialog. În fiecare ediție a emisiunii se prezintă cel puțin o nouă apariție editorială, la finalul emisiunii, la rubrica „Vitrina editorială”.


Aştept sugestii pentru ca lista invitaţilor în ARENA IDEILOR să fie completată de către voi, cei cărora mă adresez cu acest noi proiect:
mihaifirica@yahoo.com sau pe facebook

Niciun comentariu: